Tervetuloa ProTimen blogiin!

Kun kuulet sanan kirjanpito, onko ensimmäinen ajatuksesi ”boring”? Tiedät, että yrityksen pyörittämisessä talouden hallinta on todella tärkeää, mutta haluaisit keskittyä yrityksesi perustoimintoihin, leikkaamaan hiuksia tai korjaamaan autoja?

Tässä syy, miksi perustin ProTimelle Facebook-sivun ja blogin: haluan antaa sinulle vinkkejä, miten voit tehdä taloushallinnosta vähän helpompaa ja mielekkäämpää. Blogin tavoitteena on tuoda keskusteluun aiheita yrittämisestä ja taloushallinnosta ja kaikesta niihin liittyvästä. Lisäksi annan joka kuukausi jonkin kirjanpitoon liittyvän vinkin, joka opastaa, muistuttaa tai muuten helpottaa yrityksesi arkea.

Nyt eletään vuoden 2018 ensimmäisiä päiviä. Ovatko sinun yrityksesi suuntaviivat tälle vuodelle jo selvillä? ProTimen tämän vuoden tavoitteena on kohdata asiakkaat myös sosiaalisessa mediassa ja tuoda siellä vähän väriä kirjanpidon harmaaseen maailmaan.


Vinkki kivampaan kirjanpitoon:
Ajanhallinta
Kuittien läpikäymisen ja arkistoinnin voi hoitaa sovelluksen avulla.

Procountorilla on näppärä sovellus, Procountor Kuitit. Olen käyttänyt sovellusta nyt kuukauden verran ja se on vähentänyt ProTimen kuittien selvittelyyn kulunutta aikaa huomattavasti. Kun ennen kävin joka kuukausi läpi läjän kuitteja ja etsin niiden joukosta yrityksen hankinnat, voin nyt ottaa kuitista kuvan heti ostotapahtuman yhteydessä ja saan sen kirjanpitoon. Eikä minun tarvitse säilyttää kuitteja mapissa enää kuutta vuotta, vaan valokuvattu kuitti säilyy ohjelmassa! Kuittisovelluksen saa älypuhelimeen ja se maksaa yhdeltä käyttäjältä 4,95 kuukaudessa. Käy kurkkaamassa Procountor Kuitit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mistä omaverotilin miinussaldo syntyy?

Yrittäjävähennys on toiminimiyrittäjän kaveri

Häiriö… Virhe… Voihan tulorekisteri!