Nyt se tulee uniin
Yhdessä tekeminen on hauskaa. Se on huomannut, kun olen saanut olla mukana järjestämässä 40-vuotiaan Ulvilan Yrittäjien juhlavuoden päätapahtumaa HeviSaurus-Festareita. On muuten ihan ensimmäinen kerta, kun olen tekemässä näin suurta juttua. Festarit ovat pyörineet mielessä viime syksystä asti, välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta kuitenkin koko ajan. On myyty lippuja ja jännitetty, menevätkö ne kaupaksi. On hankittu myyjiä, lava, äänitekniikka, valot, sponsorit, yhdistykset ja näin edes päin.

Olen niin äärimmäisen onnellinen siitä, että satakuntalainen yleisö on ottanut festarit omakseen. Lippuja on myyty ja paikalle on tulossa paljon väkeä, markkinamyyjiä sekä yhdistyksiä esittelemään toimintaansa. HeviSaurus-Festareista tulee upea koko perheen tapahtuma. Yrittäjän mieltä ilahduttaa kovasti myös se, miten alueen yritykset ovat lähteneet mukaan toimintaan. Olemme saaneet sponsoreita ja olen todella kiitollinen heille siitä, että he ovat uskoneet siihen, että piskuisessa Ulvilassa voidaan moinen suurtapahtuma saada aikaiseksi
.
Talkooväkeä on ilmoittautunut mukaan hyvä määrä, toki lisääkin vielä kaivataan. Yllättävän paljon tarvitaan väkeä järjestyksenvalvontaan, liikenteen ohjaukseen, infoon, kahvilaan, arpajaisiin, yleiseen siisteyteen, tekniikkaan ja moneen muuhun.

Sen verran suuri tapahtumasta on tulossa, että olen nyt tehnyt töitä yötkin. Nimittäin unissa. Välillä toimin järjestyksenvalvojana ja teen sisääntulotarkastuksia, välillä paistan makkaraa ja myyn jätskiä. Olen jopa auttanut vanhempiaan etsiviä lapsia ja ihan koko yön. Onneksi on enää neljä yötä jäljellä, huh huh!

Lauantaina 12.5. siis jyrähtää Ulvilan Automaatioareenalla. Tiesitkö muuten, että HeviSaurus saa lavalle kaverikseen sympaattisen Tanhupallon? Paikalla on myös paljon kaikkea muuta mukavaa toimintaa. Supersää ennustaa pelkkää aurinkoa ja lämpöä. Jospa ei nyt tarvitse varustautua sadesuojilla, vaan pärjätään aurinkosuojalla. Muistakaan siis suojakertoimet ja lippalakit RÄYH!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mistä omaverotilin miinussaldo syntyy?

Häiriö… Virhe… Voihan tulorekisteri!

Miksi valita muu tilikausi kuin kalenterivuosi?